Is Clinical

iS CLINICAL är en exklusive hudvårdsserie utvecklad av INNOVATIVE SKINCARE som skapar exceptionella, resultatorienterade, anti-aging och optimala hudvårdsprodukter.

 

Genokm att utvecla och använda sig utav den mest avancerade forskningsteknologin har INOVATIVE SKINCARE´s läkare och forskare designat och skapat produker som ger snabba, säkra, långsiktiga och positiva resultat.

iS CLINICAL´s produkter stöds och rekommenderas av framgångsrika dermatologer, plastikkirurger, läkare och hudterapeuter. Experterna från INNOVATIVE SKINCARE utvecklar kliniska hudvårdsprodukter med den högsta standarden för att leva upp till deras mission om att förbättra människors livskvalitet.

iS CLINICAL´s klinikbehandling  är FIRE & ICE.
Denna intensiva, lyxiga och kliniska behandling är utvecklad för att ge ett snabbt och säkert resultat, reducera fina linjer och rynkor ,mjukgöra och öka cellförnyelsen. Grundsternarna i denna fantastiska ansiktsbehandling är två stycken proffessionella masker. Den första masken är extremt kraftfulloch innehåller bl.a citronsyra, äppelsyra, glykolsyra och A-vitamin, den andra masken är en fuktgivande mask som bl.a inehåller hyalyronsyra, aloe vera och vindruvextrakt. Dessa fantastiska ansiktsmasker ger resultat på acne, acneärr, pigmentförändringar, rynkor, linjer, ger fukt, jämnar ut och är mjukgörande.
Pris: 850:-/behandling.

iSCLINICALglobelogo print

isclinicalgroupwithwaterswish150dpi Acne Signature Kit Case Closed with Product 150dpi