Ansikte

 

Ansiktsbehandling MÅ, AHA-behandling 25 min 425:-
Huden peelas med mjölksyra som ger huden fin lyster, stärks och balanseras. Passar alla men bäst på grov, oren och torr hud. Rengöring, pensling med 10%-20% AHA-syra, mask. Vid kur på minst 5ggr får du 10% rabatt.

Ansiktsmassage Face Dream 25 min 425:-
Här startar behandlingen med en rengöring och därefter en välgörande lång massage i ansikte, hals, dekolletage och skalp.

Ansiktsbehandling MÅ, C-vitamin behandling 45 min 625:-
Här får du en energikick till huden där c-vitaminet återuppbygger solskadad hud och verkar inflammationshämmande . Passar även bra på mild acne. Rengöring, pensling av AHA-syra, hydro C masseras in, mask och hårbottenmassage.

Ansiktsbehandling MÅ, Pure Cell Treatment 60 min 1495:-
En unik ansiktsbehandling där vi använder oss av levande stamceller från rosenrot, som går ner i huden och reparerar, stärker och fyller huden med antioxidanter och vitaminer. Rengöring, peeling, pensling av aha-syra, nerslussning av stamcellerna, mask, lång massage i ansikte, hals, dekolletage och handmassage.

Ansiktsbehandling classic 75 min 850:- Rengöring, peeling ,ånga, portömning, formning av bryn, massage, hand el. skalpmassage, mask, avslutande lätt makeup. (tillägg: färg på fransar och bryn 250:-)

Ansiktsbehandling lyx 90 min 1050:-
Inledande ryggmassage, rengöring, peeling, ånga, portömning, massage, hand el. skalpmassage, mask avslutande lätt makeup. (tillägg: på fransar och bryn 250:-)

Ansiktsbehandling Hollywood 75 min 1595:-
Här får huden en riktig kick med hjälp av ljusbehandling med IPL där man verkligen ser och känner resultat.
Behandlingen inleds med en ryggmassage, dubbelrengöring, hudanalys, peeling, IPL-behandling med hög-stimulering av kollagenproduktion och inslussning av verksamma ämnen, anti-agemask, i masken ges en härlig hand och armmassage , avslutas med lätt makeup. För bästa resultat så rekommenderas att Du gör en clear exfoliating skin ett par veckor innan denna behandling.

Ansiktsbehandling- Borgmästarns val 50 min 650:-
Det här är vår hudvårdsbehandling speciellt framtagen för killar och män men passar precis lika bra för kvinnor. Den ger Dig en renare och friskare hud.  I behandlingen ingår massage av rygg, axlar och nacke med olja som mjukar upp ömma muskler. Därefter en ansiktsrengöring, peeling och en pensling med aha-syra för en renare och klarare hy. En skön ansiktsmassage ges och därefter en anpassad ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande produkter, speciellt utvalt för din hud.

Ansiktsbehandling ungdom 50 min, 675 kr En djuprengörande ansiktsbehandling för dig som är under 20 år erbjuds till specialpris. Behandlingen fokuseras på portömning för att ge dig en renare och klarare hud. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, grundlig porrengöring, mask och avslutande produkter. Vi avslutar med att ge dig tips och råd om hur du ska sköta din hud på bästa sätt.

Fire & Ice 30 min 825:- (Is clinical)
En intensiv och lyxig ansiktsbehandling som ger kraftfullt och snabbt resultat. Vi använder oss av bl.a glykolsyra och A-vitamin som ger säkert resultat på fina linjer och rynkor, mjukgör och ökar på cellförnyelsen. Passar alla, även för dig med acne. Kan göras som enstaka behandling eller som kur på ca: 5 ggr/14 dag.

Clear exfoliating skin 55 min 725:- (Is clinical)
En kraftfull, effektiv och renande ansiktsbehandling. Passar alla som vill ha en djuprengöring men särskilt bra vid fet, oren eller tilltäppt hud. Rengöring, peeling, porrengöring, mask.

Clear hydrating skin 30 min 595:- (Is clinical)
Exfolierar och renar huden effektivt med bla fruktsyror och enzymer samtidigt som den lugnar känslighet och inflammerade tillstånd. Rengöring, peeling, ånga, mask.

Prodigy peel is clinical, 45 min (kemisk peeling) P2 1895:-
Ger förbättring på mild acne, synliga ålderstecken, dina linjer och rynkor. Ljusar upp hyperpigmentering och ojämn hudton vilket resulterar i en revitaliserad hud. Exfolierar och avlägsnar orenheter från tilltäppta porer och ger mer lyster. Görs som fördel i kur på 3 gånger.

Prodigy peel is clinical, 45 min (kemisk peeling) P3 2495:-
Tydlig uppljusning av ojämn hudton, ålderstecken och hyperpigmentering vilket resulterar i en revitaliserad hudton. Förbättring av ojämn hud, som slapphet i huden, acne-ärr, fina linjer och rynkor. Exfolierar och avlägsnar orenheter från tilltäppta porer och ger mer lyster. Görs som fördel i kur på 3 gånger. Ger mer resultat än P2.

OBS: Får ej vistas i solen på 4v efter behandlingen.

SkinPen- Microneedling, 45 min 2495:- SkinPen är den första microneedling-pennan i världen som är godkänd av amerikanska läkemedelsverket (FDA). Med SkinPen skapas tusentals små microkanaler i huden, vilket stimulerar nybildning av kollagen.

Detta resulterar i hudföryngring och ny lyster och ger resultat på fina linjer och rynkor, acneärr/kirurgiska ärr, stora porer och pigmenteringar.

Fransfärg 15 min 250:-

Brynfärg 15 min 195:-
Brynformning/ vax 15 min 225:-
Brynfärg+brynvax 30 min 350:-
Färgning av frans och bryn inkl. brynformning/vax 30 min 425:-
(i ansiktsbehandling classic och lyx 250:-)

Eyelash lifting 45 min 725:-
En permanent ögonfransböjning där även fransfärg ingår. Håller ca 6-8v.

Makeup vardag 25 min 450:-
Makeup fest 40 min 575:-
Brudmakeup
 (inkl. provmakeup) 1100:-