Ansikte

 

Ansiktsbehandling MÅ, AHA-behandling 25 min 425:-
Huden peelas med mjölksyra som ger huden fin lyster, stärks och balanseras. Passar alla men bäst på grov, oren och torr hud. Rengöring, pensling med 10%-20% AHA-syra, mask. 

Ansiktsmassage Face Dream 25 min 425:-
Här startar behandlingen med en rengöring och därefter en välgörande lång massage i ansikte, hals, dekolletage och skalp.

Ansiktsbehandling MÅ, C-vitamin behandling 45 min 625:-
Här får du en energikick till huden där C-vitaminet återuppbygger solskadad hud och verkar inflammationshämmande . Passar även bra på mild acne. Rengöring, pensling av AHA-syra, Hydro-C Serum slussas och masseras in i huden, anpassad mask och hårbottenmassage.

Ansiktsbehandling MÅ, Pure Cell Treatment 60 min 1495:-
En lyxig och unik ansiktsbehandling som passar alla olika hudtyper och hudtillstånd! I behandlingen använder vi oss av levande stamceller från rosenrot, som går ner i huden, reparerar, stärker och fyller huden med antioxidanter samt vitaminer. Behandlingen inleds med en grundlig rengöring och peeling som masseras in. Första penslingen läggs därefter på tillsammans med en näringsrik mask som får verka under en hand och armmassage. Efter masken är det dags för AHA-behandlingen som sen förseglas med ännu  mer stamceller. Snacka om megapower bomb! Sen följs behandlingen av en lång, cirkulationsgivande specialmassage i ansikte, hals och dekolletage. Massagen bearbetar linjer, lyfter muskler, sätter igång lymfan och ger huden ny lyster.

Ansiktsbehandling Classic 75 min 850:-
Passar alla hudtyper. Rengöring, peeling, hudanalys, ånga, portömning, formning av bryn, massage, hand el. skalpmassage, mask, avslutande lätt makeup. (Tillägg: färg på fransar och bryn 250:-) 

Ansiktsbehandling Lyx 90 min 1050:-
Behandlingen inleds med en skön och avslappnande rygg och nackmassage. Rengöring, peeling, ånga, portömning, lång ansikts- och dekolletagemassage, hand el. skalpmassage, anpassad mask samt avslutande lätt makeup. (Tillägg: på fransar och bryn 250:-)

Ansiktsbehandling Hollywood 75 min 1595:-
Här får huden en riktig kick med hjälp av ljusbehandling med IPL där man verkligen ser och känner resultat.
Behandlingen inleds med en ryggmassage, dubbelrengöring, hudanalys, peeling, IPL-behandling med hög-stimulering av kollagenproduktion och inslussning av verksamma ämnen, anti-agemask, i masken ges en härlig hand och armmassage , avslutas med lätt makeup. För bästa resultat så rekommenderas att Du gör en "Clear exfoliating skin" ett par veckor innan denna behandling.

Ansiktsbehandling- Borgmästarns val 50 min 695:-
Det här är vår hudvårdsbehandling speciellt framtagen för killar och män men passar precis lika bra för kvinnor. Den ger Dig en renare och friskare hud.  I behandlingen ingår massage av rygg, axlar och nacke med olja som mjukar upp ömma muskler. Därefter en ansiktsrengöring, peeling och en pensling med aha-syra för en renare och klarare hy. En skön ansiktsmassage ges och därefter en anpassad ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande produkter, speciellt utvalt för din hud.

Ansiktsbehandling Ungdom 50 min, 675 kr En djuprengörande ansiktsbehandling för dig som är under 20 år som erbjuds till specialpris. Behandlingen fokuseras på portömning för att ge dig en renare och klarare hud. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, grundlig porrengöring, mask och avslutande produkter. Vi avslutar med att ge dig tips och råd om hur du ska sköta din hud på bästa sätt.

Fire & Ice 30 min 825:- (iS CLINICAL)
En intensiv och lyxig ansiktsbehandling som ger kraftfullt och snabbt resultat. Vi använder oss av bl.a glykolsyra och A-vitamin som ger säkert resultat på fina linjer och rynkor, mjukgör och ökar på cellförnyelsen. Passar alla, även för dig med acne. Kan göras som enstaka behandling eller som kur på ca: 5 ggr/14 dag.

Clear Exfoliating Skin 55 min 725:- (iS CLINICAL)
En kraftfull, effektiv och renande ansiktsbehandling. Passar alla som vill ha en djuprengöring men särskilt bra vid fet, oren eller tilltäppt hud. Rengöring, peeling, porrengöring, mask och avslutande vårdande produkter.

Clear Hydrating Skin 30 min 595:- (iS CLINICAL)
Exfolierar och renar huden effektivt med bla fruktsyror och enzymer samtidigt som den lugnar känslighet och inflammerade tillstånd. Rengöring, peeling, ånga, mask och avslutande vårdande produkter.

Prodigy Peel iS CLINICAL, 45 min (Kemisk peeling) P2 1895:-
Ger förbättring på mild acne, synliga ålderstecken, fina linjer och rynkor. Ljusar upp hyperpigmentering och ojämn hudton vilket resulterar i en revitaliserad hud. Exfolierar och avlägsnar orenheter från tilltäppta porer och ger mer lyster. Görs som fördel i kur på 3 gånger.

Prodigy Peel iS CLINICAL, 45 min (Kemisk peeling) P3 2495:-
Tydlig uppljusning av ojämn hudton, ålderstecken och hyperpigmentering vilket resulterar i en revitaliserad hudton. Förbättring av ojämn hud, som slapphet i huden, acne-ärr, fina linjer och rynkor. Exfolierar och avlägsnar orenheter från tilltäppta porer och ger mer lyster. Görs som fördel i kur på 3 gånger. Ger mer resultat än P2.

OBS: Får ej vistas i solen på 4 v efter behandlingen.

SkinPen - Microneedling, 45 min 2495:- SkinPen är den första microneedling-pennan i världen som är godkänd av amerikanska läkemedelsverket (FDA). Med SkinPen skapas tusentals små microkanaler i huden, vilket stimulerar nybildning av kollagen.

Detta resulterar i hudföryngring och ny lyster och ger resultat på fina linjer och rynkor, acneärr/kirurgiska ärr, stora porer och pigmenteringar. Vänligen kontakta oss innan bokning för kostnadsfri konsultation och information.

Fransfärg 15 min 250:-

Brynfärg 15 min 195:-
Brynformning/ vax 15 min 225:-
Brynfärg+brynvax 25 min 350:-
Färgning av frans och bryn inkl. brynformning/vax 30 min 425:-
(i ansiktsbehandling classic och lyx 250:-) Det är med fördel om du kommer utan ögonmakeup.

Eyelash Lifting 60 min 725:-
En permanent ögonfransböjning där även fransfärg ingår. Ett lashlift innebär att man på ett skonsamt sätt lyfter och färgar fransarna så att hela fransen syns och ser fylligare ut. När fransarna böjs uppåt ser ögonen mer öppna ut och ger ett piggare intryck. Håller 6-8 v. Det är med fördel om du kommer utan ögonmakeup.

Makeup vardag 25 min 450:-
Makeup fest 40 min 575:-
Brudmakeup
 (inkl. provmakeup) 1100:-