Åtgärder och rutiner vid Covid-19

I vårt yrke är alltid hygienen i fokus, men från första stund i denna pandemi har vi tagit till alla extraåtgärder vi kunnat för att ni som kunder ska känna er trygga och säkra hos oss.
Vi använder olika typer av skydd som munskydd, visir och handskar under våra behandlingar. Vi som tar hand om er är självklart helt symtomfria och friska. Vi upplever även att ni som kunder är noga med att boka av och höra av er vid symptom och sjukdom, vilket är viktigare än någonsin just nu.

Vi ser över våra rutiner löpande och uppdaterar dem om de allmänna rekommendationerna ändras. Vi tvättar, städar och spritar som aldrig förr i våra lokaler. Vi tvättar våra händer ofta, noga och länge samt använder engångshandskar vid varje kund och behandling där det behövs. Det finns handsprit på flera ställen i butiken lättillgängligt för dig.

Vi är ödmjukt glada och tacksamma att få ta hand om er. Behovet att få bli ompysslad är nu större än någonsin! Du kan alltid be om tid där du önskar komma som första kund på dagen och är du i riskgrupp hittar vi en tid till dig utöver ordinarie öppetider.

Vänligen ring då för bokning: 036- 12 09 90

Vi erbjuder även gratis hemkörning av produkter (i Jönköping med omnejd) vid köp för minst 300 kr. Vi skickar gärna även presentkort till dig eller till någon du vill uppvakta.

Har du frågor eller funderingar?
Tveka inte att kontakta oss:
info@hudsalongen.se
036 -12 09 90

dwdw