Naglar

 


Shellac är ett speciellt sorts nagellack som kan beskrivas som en blandning mellan nagellack och gelélack. Det finns i många olika nyanser, stärker dina egna naglar och håller ca 2-3 veckor. Lacket härdas i UV-ljus och du får en fast och glansig yta. Vi använder oss av CND Shellac som är originalet för Shellac. 


Shellac 1:a gången färg 30 min 425:-
Välj denna behandling när du inte har något annat material på naglarna och när dina naglar är naturliga. Du väljer en färg av alla våra nyanser, mörk eller ljus är upp till dig. Då detta endast är en behandling där naglarna lackas är det viktigt att naglarna är i ett skick färdig för att lackas när du kommer. Behöver dina naglar filas ner eller formas, välj då i stället behandlingen "lätt manikyr och Shellac".


Shellac färg + upplösning av det "gamla" materialet 45 min 525:-
Denna behandling är till för dig som redan har shellac på naglarna och vill göra om dom igen. Så först löser vi upp det gamla materialet och sedan lägger på nytt fräscht. Här ingår shellac med färg. Ljust eller mörkt är det du som väljer. (Vi tar enbart bort Shellac som är gjord hos oss).

 

Lätt manikyr + Shellac färg 50 min 575:-
Bra för alla, för materialet sitter ännu bättre om man har en bra grund att lägga det på, men allra bäst för dig som behöver fixa till nagelband och forma till dina naglar innan shellac kommer på.

Upplösning 15 min 225:-

Manikyr classic 30 min 425:-
En skön och avkopplande behandling där
formning, polering och putsning av nagelband ingår.
Behandlingen avslutas med lätt handmassage och sist
lackning.

Manikyr lyx 45 min 525:-
Som manikyr classic inkl. paraffinvaxbad 

Lackning 15 min 250:-